Publicerad: 2024-11-05
Kallskänka till Coors nya koncept
Nu söker Coor en kallskänka till vår spännande uppstart i vårt huvudkontor i Haga Norra. Brinner du för god mat, gemenskap och att bygga upp nytt och långsiktigt? Välkommen till oss - på Coor är du skillnaden!
Vilka är vi?
Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. I november 2024 öppnar vi ett nytt koncept med att öppna vår Bistro Matilda och Café Vigor n'joy! till vårt nya huvudkontor i Haga Norra, Solna. Vi erbjuder ett helhetskoncept med lunch, café, catering och konferensverksamhet där gäster välkomnas hela dagen. Här blir du en del av ett team på sju personer där nära samarbete är avgörande.
Vad kommer du att få arbeta med?
Som kallskänka är matlagningen både varierande och självständig och därför är din förmåga att arbeta strukturerat avgörande. Ditt arbete är viktigt för gästerna under hela dagen, från att ordna chiapudding och bre surdegsmackor till frukost, till att förbereda mat inför lunchrusningen och kvällens event.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket
• Ta emot leveranser och beställningar
• Vid behov stötta med portionering i varmkök
Vem är du?
Du delar vår passion för hållbarhet och det gröna köket och kombinerar detta med service och god mat. Du uppskattar varierande uppgifter, tar ansvar och arbetar självständigt. Samtidigt har du lätt för att samarbeta och bidrar till en positiv stämning. Du hjälper till där det behövs och värdesätter en stark laganda. Du lockas av att vara en del av något nytt och att kunna påverka.
Vi ser att du har:
• Flerårig erfarenhet i restaurangbranschen, specifikt i kallkök
• Tidigare restaurangutbildning
• Gör dig förstådd i både tal och skrift i svenska
• Det är ett plus, men inget krav, med ett intresse av varmkök
Vad erbjuder vi?
• Karriärmöjligheter och utveckling inom en växande organisation
• Introduktion för nyanställda
• Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal med årlig lönerevision
• Fast lön enligt kollektivavtal
• Avtalspension, försäkringar och förmåner som föräldralön och friskvårdsbidrag
• Löpande kompetensutveckling genom interna utbildningar och kurser
• Ett prestigelöst och sammansvetsat team med en god gemenskap
Övrig information och kontaktuppgifter
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader.
Tillträde: Slutet av oktober
Placering: Haga Norra, Solna
Arbetstid: Främst dagtid under vardagar men kvällar kan förekomma.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Jennie Skog, jennie.skog@coor.com.
All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen. Vi genomför bakgrundskontroller på all vår personal vid anställning, läs mer här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/
Om Coor
Coor skapar de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi är fler än 13.000 medarbetare som jobbar med allt från fastighetsfrågor till restaurang och lokalvård. Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. På Coor är du skillnaden.
Vilka är vi?
Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. I november 2024 öppnar vi ett nytt koncept med att öppna vår Bistro Matilda och Café Vigor n'joy! till vårt nya huvudkontor i Haga Norra, Solna. Vi erbjuder ett helhetskoncept med lunch, café, catering och konferensverksamhet där gäster välkomnas hela dagen. Här blir du en del av ett team på sju personer där nära samarbete är avgörande.
Vad kommer du att få arbeta med?
Som kallskänka är matlagningen både varierande och självständig och därför är din förmåga att arbeta strukturerat avgörande. Ditt arbete är viktigt för gästerna under hela dagen, från att ordna chiapudding och bre surdegsmackor till frukost, till att förbereda mat inför lunchrusningen och kvällens event.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Planera, förbereda och tillaga maten i kallköket
• Ta emot leveranser och beställningar
• Vid behov stötta med portionering i varmkök
Vem är du?
Du delar vår passion för hållbarhet och det gröna köket och kombinerar detta med service och god mat. Du uppskattar varierande uppgifter, tar ansvar och arbetar självständigt. Samtidigt har du lätt för att samarbeta och bidrar till en positiv stämning. Du hjälper till där det behövs och värdesätter en stark laganda. Du lockas av att vara en del av något nytt och att kunna påverka.
Vi ser att du har:
• Flerårig erfarenhet i restaurangbranschen, specifikt i kallkök
• Tidigare restaurangutbildning
• Gör dig förstådd i både tal och skrift i svenska
• Det är ett plus, men inget krav, med ett intresse av varmkök
Vad erbjuder vi?
• Karriärmöjligheter och utveckling inom en växande organisation
• Introduktion för nyanställda
• Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal med årlig lönerevision
• Fast lön enligt kollektivavtal
• Avtalspension, försäkringar och förmåner som föräldralön och friskvårdsbidrag
• Löpande kompetensutveckling genom interna utbildningar och kurser
• Ett prestigelöst och sammansvetsat team med en god gemenskap
Övrig information och kontaktuppgifter
Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader.
Tillträde: Slutet av oktober
Placering: Haga Norra, Solna
Arbetstid: Främst dagtid under vardagar men kvällar kan förekomma.
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Jennie Skog, jennie.skog@coor.com.
All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen. Vi genomför bakgrundskontroller på all vår personal vid anställning, läs mer här: https://www.coor.se/karriar/rekryteringsprocessen/
Om Coor
Coor skapar de bästa arbetsmiljöerna i Norden – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi är fler än 13.000 medarbetare som jobbar med allt från fastighetsfrågor till restaurang och lokalvård. Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. På Coor är du skillnaden.