Publicerad: 2024-12-10
souf Chef
Vi söker passionerade individer med stor kärlek till service, som tar ansvar för sina uppgifter och har öga för detaljer. Att kunna anpassa sig och trivas i team är viktiga egenskaper för oss på Lundabryggeriets Ölkällare, där vi strävar efter en miljö där trivsel och samarbete är i fokus. Dina individuella egenskaper är viktiga för oss och vi uppskattar din förmåga att bidra till vår gemensamma arbetsglädje.
Vi förväntar oss att du bemöter våra gäster på ett utmärkt sätt och tar ansvar för att uppgifter utförs effektivt och noggrant. På Ölkällaren värderar vi högt ansvarsfullhet, engagemang och positivitet. Flexibilitet och en stark servicekänsla är också egenskaper som vi ser värde i och är övertygade om att din närvaro kommer att förstärka vårt team och skapa en inspirerande arbetsmiljö fylld med glädje och spännande möjligheter.
Vi söker nu vår nya sous chef!
Vad innebär tjänsten:
Maten på Lundabryggeriets Ölkällare har alltid varit kärnan i verksamheten.
Vi har ett kreativt kök som hela året arbetar med att förnya och utveckla det vi serverar och arbetar mycket med lokala råvaror och råvaror i säsong.
Vi söker en person som brinner för matlagning, som har ett kreativt och innovativt sinne och som kan bidra till att Lundabryggeriets Ölkällare mat och koncept aldrig står still.
Som ledare i vårt kök förväntas du vara förtroendeingivande, inspirerande och ha ett tydligt ledarskap. Du har god kommunikativ förmåga, skapar trygghet och kan leda ditt team mot uppsatta mål.
Som sous chef hos oss erbjuds du ett kul och omväxlande arbete där du har stor möjlighet att påverka både din egen och företagets utveckling.
Krav:
- Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta som kock, idealiskt sett med tidigare erfarenhet av att arbeta som sous chef eller i en liknande ledande roll.
- Expertis inom olika matlagningstekniker och förmåga att skapa innovativa och lockande rätter.
- Tidigare erfarenhet från a la cartekök.
- Ledaregenskaper och förmåga att inspirera och motivera kökspersonalen.
- Utomordentlig kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
- Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider.
Ansvarsområden:
- Assistera chefen i att planera och organisera köksverksamheten för att säkerställa en smidig och effektiv drift.
- Förbereda och tillaga rätter av hög kvalitet enligt recept och gästernas önskemål.
- Övervaka kökspersonalen och ge feedback och vägledning för att säkerställa att höga standarder upprätthålls.
- Ansvara för att hantera lager och inköp av livsmedel för att säkerställa tillgången på färska ingredienser.
- Säkerställa att köket upprätthåller höga hygien- och säkerhetsstandarder vid all tidpunkt.
Anställningsvillkor:
- Tillsvidareanställning, 100%
- Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid.
- Lön enligt avtal.
Ansök via e-post till info@lundsolkallare.se