Publicerad: 2024-12-19
Köksbiträde till Coop Center - Coop Sverige
Vi söker dig som vill bli en del av vårt engagerade team i köket på Coop Center i Solna!
På Coop Köket brinner vi för att skapa matupplevelser utöver det vanliga till våra medarbetare på huvudkontoret i Solna. Här lagas all mat från grunden på noggrant utvalda råvaror för att skapa hållbara och smakrika matupplevelser. Du kommer ingå i ett team med många duktiga kollegor som brinner för matglädje och service.
Som köksbiträde hos oss spelar du en betydande roll i att stödja kökets dagliga arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Förberedelse av råvaror, såsom att skala, hacka och portionera livsmedel
• Stöd vid enklare matlagning och tillagning av vissa rätter• Servering och uppläggning av mat
• Påfyllning av förnödenheter och lagerhållning samt kontroll av hållbarhet på råvaror
• Upprätthålla kökets hygienstandarder och rengöring av arbetsytor, golv och utrustning samt vid behov stötta disktjänsten
• Samarbete med övrig kökspersonal för att säkerställa en smidig drift och god arbetsmiljö
• Kvällsarbete kan förekomma i samband med företagsevent
Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/kompetens:
- Avklarad gymnasieexamen är ett krav
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift
- HACCP (Grundläggande kunskaper i livsmedelshantering och hygienrutiner) är meriterande
- Erfarenhet av arbete i kök eller liknande miljö är meriterande
För att lyckas i rollen ser vi att du:
- Kan arbeta effektivt i team och bidra till en positiv arbetsmiljö. Det är viktigt att kunna anpassa sig till olika arbetsgrupper och samarbeta nära andra för att nå gemensamma mål
- Tar ägandeskap över uppgifter, arbetar självständigt och säkerställer att arbetsmoment genomförs med hög kvalitet och enligt uppsatta rutiner
- Hanterar varierande arbetsuppgifter och anpassar sig snabbt till förändrade förutsättningar. Detta är avgörande för att kunna möta utmaningar i en dynamisk miljö
- Bygger och underhåller positiva och professionella relationer med kollegor, gäster och andra intressenter. Är ett gott föredöme och ansiktet utåt för vår service
- Har ett intresse för matlagning och vill sprida matglädje
Dagligvaruhandeln är en stabil och samhällsviktig bransch. Coop med fyra miljoner medlemmar finns över hela landet och är en viktig del i omställningen mot en grönare och mer hållbar framtid.
Du kommer att vara del av en företagskultur präglad prestigelöshet, initiativförmåga och starka värderingar. Vi tar gemensamt ansvar och har en stark vilja att hjälpa varandra att lyckas. Vårt kontor i Solna erbjuder en modern och bra arbetsmiljö med en fantastisk personalrestaurang. På Coop arbetar vi för våra 4 miljoner medlemmar och är därmed Sveriges i särklass största kooperation.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Jonas Andersson, mejl; jonas.andersson@coop.se alt HR-generalist Linn Duvö, mejl; linn.duvo@coop.se
För att rättvist matcha kandidater med de krav som rollen ställer kommer vi att använda tester under urvalsarbetet.
Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.
Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.
Vi värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
På Coop Köket brinner vi för att skapa matupplevelser utöver det vanliga till våra medarbetare på huvudkontoret i Solna. Här lagas all mat från grunden på noggrant utvalda råvaror för att skapa hållbara och smakrika matupplevelser. Du kommer ingå i ett team med många duktiga kollegor som brinner för matglädje och service.
Som köksbiträde hos oss spelar du en betydande roll i att stödja kökets dagliga arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Förberedelse av råvaror, såsom att skala, hacka och portionera livsmedel
• Stöd vid enklare matlagning och tillagning av vissa rätter• Servering och uppläggning av mat
• Påfyllning av förnödenheter och lagerhållning samt kontroll av hållbarhet på råvaror
• Upprätthålla kökets hygienstandarder och rengöring av arbetsytor, golv och utrustning samt vid behov stötta disktjänsten
• Samarbete med övrig kökspersonal för att säkerställa en smidig drift och god arbetsmiljö
• Kvällsarbete kan förekomma i samband med företagsevent
Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/kompetens:
- Avklarad gymnasieexamen är ett krav
- Behärskar det svenska språket i tal och skrift
- HACCP (Grundläggande kunskaper i livsmedelshantering och hygienrutiner) är meriterande
- Erfarenhet av arbete i kök eller liknande miljö är meriterande
För att lyckas i rollen ser vi att du:
- Kan arbeta effektivt i team och bidra till en positiv arbetsmiljö. Det är viktigt att kunna anpassa sig till olika arbetsgrupper och samarbeta nära andra för att nå gemensamma mål
- Tar ägandeskap över uppgifter, arbetar självständigt och säkerställer att arbetsmoment genomförs med hög kvalitet och enligt uppsatta rutiner
- Hanterar varierande arbetsuppgifter och anpassar sig snabbt till förändrade förutsättningar. Detta är avgörande för att kunna möta utmaningar i en dynamisk miljö
- Bygger och underhåller positiva och professionella relationer med kollegor, gäster och andra intressenter. Är ett gott föredöme och ansiktet utåt för vår service
- Har ett intresse för matlagning och vill sprida matglädje
Dagligvaruhandeln är en stabil och samhällsviktig bransch. Coop med fyra miljoner medlemmar finns över hela landet och är en viktig del i omställningen mot en grönare och mer hållbar framtid.
Du kommer att vara del av en företagskultur präglad prestigelöshet, initiativförmåga och starka värderingar. Vi tar gemensamt ansvar och har en stark vilja att hjälpa varandra att lyckas. Vårt kontor i Solna erbjuder en modern och bra arbetsmiljö med en fantastisk personalrestaurang. På Coop arbetar vi för våra 4 miljoner medlemmar och är därmed Sveriges i särklass största kooperation.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef Jonas Andersson, mejl; jonas.andersson@coop.se alt HR-generalist Linn Duvö, mejl; linn.duvo@coop.se
För att rättvist matcha kandidater med de krav som rollen ställer kommer vi att använda tester under urvalsarbetet.
Coop värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar löpande med urval och intervjuer!
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och vi drivs av uppgiften att ge alla tillgång till den goda maten. Vi är inne i en spännande förändringsresa mot att vara den goda kraften i mat-Sverige. Vi ska förenkla vardagen och ge alla tillgång till goda råvaror – något som är bra för både kropp, själ och vår miljö.
Tillsammans med våra medarbetare arbetar vi varje dag tillsammans med våra kunder för att fortsätta vara bäst på hållbar utveckling och nu satsar vi ännu mer på att sprida matglädje och mer kärlek till bra råvaror.
Vi värdesätter kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.