Publicerad: 2024-12-23
B-ansvarig Delikatess - Stora Coop Sisjön
Har du ett brinnande intresse för färskvaror och tycker om att leda och motivera andra? Då kan du vara rätt person för oss!
Stora Coop Sisjön är en väletablerad och uppskattad butik med bra sortiment och en tydlig ekologisk profil. Våra öppettider är 7-22 alla dagar i veckan för att erbjuda en god tillgänglighet för våra kunder. Butiken har 45-tal fast anställda och ett antal extrajobbare.
Vi söker nu dig som vill vara med och göra våra manuella diskar till succéer!
- Har passion för mat och matlagning
- Är engagerad och målinriktad som person
- Har en servicekänlsa utöver det vanliga
- Trivs med att vara på språng och att arbeta i högt tempo
I din roll som B-ansvarig på avdelningen kommer du att stötta vår försäljningsledare för delikatess och fisk. Detta innebär att du kommer att ha varierande arbetsuppgifter såsom att ge service till våra kunder i butikens manuella diskar samt ansvara för inköp, försäljning och egenkontroll på avdelningen. Du kommer inneha spetskompetens inom området och ska se till att utvecklingen och driften på avdelningarna sker på ett effektivt och professionellt sätt. Du kommer även att ha ansvar för butikens salladsbar, vilket innebär allt från skötsel till beställningar.
Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina kollegor. Vidare är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare.
Tidigare erfarenhet från arbete med fisk och skaldjur, ost och chark, delikatesser och/eller salladsbar ser vi som mycket meriterande. Vi vill att du som söker har goda kunskaper inom livsmedelshygien, gärna utbildning inom detta, och även att erfarenhet av ansvarsroller, leda team samt varubeställningar och schemaläggning. Vi ser att en relevant utbildning inom livsmedel/kök och en god produktkännedom inom delikatessområdet med dess trender och kundpreferenser är mycket meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 32 h/vecka med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Rekrytering sker löpande tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag,
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Säljchef Alexandra Rutgersson tfn: 010-741 56 47 mail: sisjon.sc.farsk@coopvast.se
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV.
Ansök via coop.se
- God svenska i tal och skrift är ett krav.
- 18 år fyllda är ett krav då vi har vissa maskiner med åldersgräns.
- goda kunskaper inom livsmedelshygien (HACCP) är meriterande
- tidigare erfarenhet från arbete med fisk och skaldjur är meriterande
- tidigare erfarenhet av ost och chark är meriterande
- tidigare erfarenhet av arbete i delikatessavdelning är meriterande
- tidigare erfarenhet av arbete med salladsbar är meriterande
- tidigare erfarenhet från liknande ansvarsroller och att leda team är meriterande
- tidigare erfarenhet av varubeställning och schemaläggning är meriterande
- god produktkunskap inom delikatessområdet är meriterande
- relevant utbildning inom livsmedel/kök är meriterande
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.
Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.
Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.
Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Stora Coop Sisjön är en väletablerad och uppskattad butik med bra sortiment och en tydlig ekologisk profil. Våra öppettider är 7-22 alla dagar i veckan för att erbjuda en god tillgänglighet för våra kunder. Butiken har 45-tal fast anställda och ett antal extrajobbare.
Vi söker nu dig som vill vara med och göra våra manuella diskar till succéer!
- Har passion för mat och matlagning
- Är engagerad och målinriktad som person
- Har en servicekänlsa utöver det vanliga
- Trivs med att vara på språng och att arbeta i högt tempo
I din roll som B-ansvarig på avdelningen kommer du att stötta vår försäljningsledare för delikatess och fisk. Detta innebär att du kommer att ha varierande arbetsuppgifter såsom att ge service till våra kunder i butikens manuella diskar samt ansvara för inköp, försäljning och egenkontroll på avdelningen. Du kommer inneha spetskompetens inom området och ska se till att utvecklingen och driften på avdelningarna sker på ett effektivt och professionellt sätt. Du kommer även att ha ansvar för butikens salladsbar, vilket innebär allt från skötsel till beställningar.
Vi vill att du har lätt för att kommunicera, är tydlig i ditt ledarskap och har ett coachande och stöttande förhållningssätt gentemot dina kollegor. Vidare är duktig på att inspirera och engagera dina medarbetare.
Tidigare erfarenhet från arbete med fisk och skaldjur, ost och chark, delikatesser och/eller salladsbar ser vi som mycket meriterande. Vi vill att du som söker har goda kunskaper inom livsmedelshygien, gärna utbildning inom detta, och även att erfarenhet av ansvarsroller, leda team samt varubeställningar och schemaläggning. Vi ser att en relevant utbildning inom livsmedel/kök och en god produktkännedom inom delikatessområdet med dess trender och kundpreferenser är mycket meriterande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 32 h/vecka med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning. Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg. Rekrytering sker löpande tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag,
Vill du veta mer om tjänsten kontakta Säljchef Alexandra Rutgersson tfn: 010-741 56 47 mail: sisjon.sc.farsk@coopvast.se
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV.
Ansök via coop.se
- God svenska i tal och skrift är ett krav.
- 18 år fyllda är ett krav då vi har vissa maskiner med åldersgräns.
- goda kunskaper inom livsmedelshygien (HACCP) är meriterande
- tidigare erfarenhet från arbete med fisk och skaldjur är meriterande
- tidigare erfarenhet av ost och chark är meriterande
- tidigare erfarenhet av arbete i delikatessavdelning är meriterande
- tidigare erfarenhet av arbete med salladsbar är meriterande
- tidigare erfarenhet från liknande ansvarsroller och att leda team är meriterande
- tidigare erfarenhet av varubeställning och schemaläggning är meriterande
- god produktkunskap inom delikatessområdet är meriterande
- relevant utbildning inom livsmedel/kök är meriterande
Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.
Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.
Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.
Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.