Publicerad: 2024-12-27
Bagare och konditor till fjällrestaurang
Är du utbildad bagare eller konditor som brinner för att skapa smakupplevelser i världsklass? Letar du efter ett nytt äventyr och är öppen för att flytta dit möjligheterna finns? Då ska du läsa vidare.Vi på Progressio hjälper hotell & restauranger att hittar rätt medarbetare för sina verksamheter. Likväl att skapa förutsättningar för dig att lyckas framåt. Vi är engagerade och närvarande i alla som vi jobbar med, för att se dig växa i ditt arbete framåt.
OM TJÄNSTENVi söker dig som vill bli en viktig del av vårt team och bidra till att försörja våra fyra caféer med färska och högkvalitativa bakverk – varje dag. Arbetsuppgifterna innefattar:
- Att baka olika sorters bröd, kakor och bullar i större volymer.
- Säkerställa att våra gäster får en fantastisk smakupplevelse.
- Möjlighet att bidra med idéer och utveckla vårt sortiment
DET HÄR ÄR DU
- Är utbildad bagare eller konditor.
- Är flexibel och redo att flytta till en skiddestination
- Har erfarenhet av att baka i olika volym och är van vid att arbeta effektivt.
- Är kreativ, noggrann och stolt över ditt hantverk.
- Har ett genuint intresse för att skapa goda och Instagramvänligaprodukter som sticker ut.
VI ERBJUDER
- En spännande och utvecklande roll i en växande verksamhet.
- Möjlighet att arbeta med ett passionerat team i en stimulerande miljö.
- Stöd i att hitta boend
OM TJÄNSTENArbetstid:80 - 100%Vintersäsong med chans till förlängningTillsättning: OmgåendeLön:150-200 kr/hHAR DU FRÅGOR KRING JOBBET OCH PROCESSEN?Magnus Olssonmagnus@progressioswe.seOM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som är inriktat mot besöksnäringen. Vi jobbar med flertalet olika hotell och restauranger för att underlätta för både dig och företagen i sökandet av rätt matchning. Du blir anställd av oss eller direkt hos våra samarbetspartners.Välkommen med din ansökan. Vi försöker svara så snabbt vi kan.