Publicerad: 2025-02-09

Semestervikariat Kock
Kostenheten tillagar patientkoster, serverar lunch och fika till externa gäster.
Verksamheten är fördelad på fyra olika arbetsställen:
• Produktionsköket på Nedre Vattugatan,
• Restaurang Kajutan,
• Mellanlagret och
• Café Entré på sjukhusområdet.
Region Jämtland Härjedalens tre kärnvärden;
• välkomnande,
• handlingskraftiga
• pålitliga
genomsyrar kostenheten och det arbete vi utför mot våra kunder, kollegor och medarbetare.
Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska
specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.
Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Vi har även en egen träningsanläggning/gym/cirkelträning för våra anställda.
ARBETSUPPGIFTER
Tillagning av patientkost som levereras i kyld matlåda. Tillagning av mat till bufféserveringen i restaurang Kajutan. Varuhantering, städning, diskning och andra vanligt förekommande uppgifter i ett kök.
KVALIFIKATIONER
• Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Gärna några års erfarenhet av yrket
• Kännedom och kunskap om livsmedelshygien och HACCP
• Datavana
• God språkförståelse och behärskar svenska i tal och skrift
• God fysik, då arbetet bitvis är tungt och påfrestande för kroppen
• Samarbetsvillig och gillar att arbeta i team
Verksamheten är fördelad på fyra olika arbetsställen:
• Produktionsköket på Nedre Vattugatan,
• Restaurang Kajutan,
• Mellanlagret och
• Café Entré på sjukhusområdet.
Region Jämtland Härjedalens tre kärnvärden;
• välkomnande,
• handlingskraftiga
• pålitliga
genomsyrar kostenheten och det arbete vi utför mot våra kunder, kollegor och medarbetare.
Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska
specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.
Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Vi har även en egen träningsanläggning/gym/cirkelträning för våra anställda.
ARBETSUPPGIFTER
Tillagning av patientkost som levereras i kyld matlåda. Tillagning av mat till bufféserveringen i restaurang Kajutan. Varuhantering, städning, diskning och andra vanligt förekommande uppgifter i ett kök.
KVALIFIKATIONER
• Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
• Gärna några års erfarenhet av yrket
• Kännedom och kunskap om livsmedelshygien och HACCP
• Datavana
• God språkförståelse och behärskar svenska i tal och skrift
• God fysik, då arbetet bitvis är tungt och påfrestande för kroppen
• Samarbetsvillig och gillar att arbeta i team