Publicerad: 2025-02-10

Kock - 80% vikariat (fram till juni 2026 med möjlighet till förlängning)
Är du en passionerad kock som brinner för mat och service och vill jobba i ett glatt gäng på ett av Sveriges mest anrika stadshotell? Då är detta tjänsten för dig!
Dina arbetsuppgifter
Arbetet är varierande och innebär både lunch- och kvällsservering. Vi lägger stor vikt vid det personliga bemötandet mot våra gäster och kollegor, och vi önskar att varje dag är fylld med god stämning, glädje och skratt. Din roll innebär bland annat att:
- Förbereda och tillaga mat enligt meny
- Upprätthålla en hög kvalitet på maten som serveras
- Upprätthålla en ren och organiserad arbetsmiljö i köket
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö
- Skötsel av livsmedelshantering, kökshygien och egenkontroller
Din bakgrund/Dina egenskaper
- Kock, à la carte – 2-4 års erfarenhet
- Behärskar svensk husmanskost och klassiskt europeiskt kök
- Brinnande intresse för mat och god service
- Minst 3 års branscherfarenhet
- Serviceinriktad och klara av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo
- Noggrann, driftig och kunna se lösningar istället för hinder
- Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, och ytterligare språkkunskaper är meriterande
Vad vi erbjuder
- En rolig och utmanande roll i ett dynamiskt team på ett av Sveriges mest traditionella stadshotell
- Lön enligt avtal (vi har kollektivavtal)
- Möjlighet till utveckling på arbetsplatsen
- God personalmat i generösa portioner
- Friskvårdsbidrag
- Vikariat fram till juni 2026 med möjlighet till förlängning
Vi kan komma att anställa före sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag!
Ansök via e-post till joaquin@eksjostadshotell.se