Publicerad: 2025-03-26

JUNIOR SOUS CHEF
Kom och jobba på en av Sveriges största vingårdar och mest spännande destinationer! Nu söker vi en Junior Sous Chef till Restaurang Logen på Ästad Vingård.
Som Junior Sous Chef är du delaktig i menyplanering och bidrar till att ständigt utveckla och förbättra matupplevelsen på Logen. Du jobbar efter HACCP och har delvis ansvar för att säkerställa att matupplevelsen följer Logens kvalitetsmål.
Restaurang Logen är Ästad Vingårds hotellrestaurang som serverar frukost, lunch och middag sju dagar i veckan. Tjänsten innebär en kreativ och skapande roll, med en ambitiös utvecklingsplan för Restaurang Logen de kommande åren.
Tjänsten är ett vikariat med start omgående till och med 30 september.
OM DIG
Du är en ambitiös kock med några års erfarenhet från yrket. Du trivs bra med en god balans mellan kreativt utrymme och att leverera på jämna, höga nivåer. På Logen kommer du att jobba i team där sous chef och köksmästare alltid finns nära till hands för att bolla idéer. Du är såklart också en positiv person som arbetar för god stämning på jobbet där alla i teamet ska lyckas.
FAKTA
Sysselsättning: 100%
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning/vikariat
Period: Omgående - 30 september
Lön: Månads-, vecko- eller timlön enligt överenskommelse
Det går ingen lokaltrafik till Ästad Vingård, så körkort och tillgång till egen bil är nästintill ett krav.
SÖK NU
Sök tjänsten genom att fylla i formuläret!
Frågor? Hör av dig till kökschef Caroline Johansson på caroline@astadvingard.se