Publicerad: 2025-04-07

Hovmästare
Nu är vi inne i femte säsongen i Kivik!
På Tryffelsvinet hittar ni det som vi själva älskar att äta och att laga. Italienska köket är kärnan, det avlånga landet där matkulturen kan variera stort från region till region.
Tryffelsvinet vill vi ska vara en plats där alla känner sig välkomna! Vi håller det enkelt och gott med höga smaker, bra råvaror och med fokus på detaljer och familjär service.
Familjär, personlig , genuin, glad stämning och känsla bland personalen är för oss självklar. Vi ger så mycket av oss själva och av vår vakna tid. Man ska tycka om att gå till jobbet.
Du som känner att detta är lika viktigt för dig, har jobbat inom restaurang i några år och haft ansvar, har genuint intresse för mat och dryck och viljan att lära då är det här något för dig.
Öppet dag som kväll fem- sex dagar i veckan under högsäsong. Vi söker personal från och med maj/juni, heltid med varierande schema med fokus kväll och helg.
Märk din ansökan med "hovmästare".
Observera att för denna tjänst krävs det att du har tidigare erfarenhet inom restaurang
Ansök via e-post till hej@tryffelsvinetkivik.se