Publicerad: 2025-04-28
Kock till Restaurang Heaven
VI SÖKER EN NY STJÄRNA TILL KÖKET!
Nu behöver vi utöka vårt kockteam och söker därför efter en ny stjärna till hotellets hjärta – köket. På The Lodge lägger vi stor vikt vid att ge våra gäster en njutbar helhetsupplevelse utöver det vanliga. Vi arbetar med lokala råvaror från småskaliga producenter och låter säsongerna styra innehållet på vår satta 4-rätters meny.
Vi serverar affärslunch i två serveringar på vardagarna, fyrarättersmiddag på kvällarna och Afternoon Tea i fyra serveringar under helgerna. Det nya teamet med kökschef Jesper Sandqvist i spetsen är hjärtligt och glatt – här finns en varm och positiv laganda där vi hjälper varandra att leverera en upplevelse utöver det vanliga.
OM ROLLEN Som kock hos oss är du en viktig del av helhetsupplevelsen för våra gäster. Vi ser restaurang och kök som en enhet och samarbetar tätt mellan avdelningarna. Här arbetar du med menyer som följer säsongen och ofta innehåller råvaror från lokala producenter. Arbetstiden är fördelad på dag, kväll och varannan helg.
VEM VI SÖKER Vi söker dig som är en nyfiken lagspelare som brinner för att skapa upplevelser utöver det vanliga. Du har passion för matlagning, tycker om att vara social och har tidigare erfarenhet av att jobba i kök. Du trivs med att samarbeta både inom köket och över avdelningsgränserna. B-körkort och tillgång till bil är ett krav då man inte kan ta sig till oss kollektivt.
PRAKTISK INFORMATION
Arbetstid: Dag, kväll och varannan helg
Sysselsättningsgrad och lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse
Välkommen till ett Less Ordinary Team! Skicka in din ansökan direkt – eller tipsa någon du tror skulle passa perfekt. Om vi tycker likadant kommer vi att bjuda upp dig på ett möte högt över trädtopparna.
Welcome to a Less Ordinary Job!