Publicerad: 2025-06-04

Logotyp

Kock till Restaurang Hyttbäcken i Fagersta

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.


Restaurang Hyttbäcken drivs på uppdrag åt Seco Tools AB och Epiroc Drilling Tools AB och i den dagliga driften serverar vi runt 400 lunch på plats per dag utöver detta så skickar vi ca 100 matlådor/ dag samt 70 portioner till Restaurang Arken. I våra 13 konferensrum konfererar våra gäster i en gemytlig miljö. Vi levererar även matlådor och catering i Fagersta med omnejd och arrangerar både stora och små event så som middagar, familjedagar, julfester och matlagningsaktiviteter.

På Hyttbäcken har både medarbetare och verksamheten stora möjligheter att utvecklas och där har du som en i köksteamet en viktig roll. Vi söker dig som är redo att tillsammans med Team Hyttbäcken forma framtidens restaurang och konferensanläggning i Fagersta.

Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och utvecklande.

Du kommer främst att arbeta med


• Matlagning, varm och kallkök
• Menyplanering
• Egenkontroll HACCP
• Inköp

Vad du bidrar med

Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete, du kommer även att arbeta i vårt menyplaneringsprogram, inventering samt HACCP. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling. 

Vårt erbjudande

Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att kunna trivas på ditt eget sätt.
Dessutom erbjuder vi


• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet 
• Volontärarbete på betald arbetstid

Om tjänsten

Heltid, dagtid 06.00-15.00. Måndag till fredag, helger och kvällar förekommer.

Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Restaurangchef Emma Kimby emma.kimby@sodexo.com. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2025-06-24. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så tveka inte – ansök idag!

 

Observera att alla medarbetare inom Sodexo behöver genomgå en identitetsvalidering innan anställning påbörjas.

Välkommen med din ansökan!


Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Fagersta

Populära jobb i Fagersta