Publicerad: 2025-06-06

Kock till Sodexo i Växjö
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Hos vår kund Södra Skogsägarna i Växjö tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av de tjänster vi utför. Till denna service söker vi nu en driven, engagerad och social kock med mycket kreativt nytänk inom mat & dryck. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran".
Vi söker nu en ny medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering & kassa under lunch, middagar och andra event.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Servering & portionering
• Representationsmatlagning, event & catering
• Kassa
• Disk & övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i kök
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort
• Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens-, ambitions- & servicenivå
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• "Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande."
• "Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet."
• "Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan."
• "Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet."
• "Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete."
• "Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service"
• "Kollektivavtal ger trygghet"
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre men kvällar och helger förekommer.
Har du frågor kontakta köksmästare Björn Ryberg, björn.ryberg@sodexo.com. Din ansökan vill vi ha senast den 2025-06-30 men rekrytering sker löpnade. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Observera att alla medarbetare inom Sodexo behöver genomgå en identitetsvalidering innan anställning.
Välkommen att söka!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Hos vår kund Södra Skogsägarna i Växjö tillhandahåller vi ett flertal tjänster där restaurang, konferens och catering är några av de tjänster vi utför. Till denna service söker vi nu en driven, engagerad och social kock med mycket kreativt nytänk inom mat & dryck. Vi serverar lunch, konferenscatering, middagar, bufféer och andra event och har stort fokus på balanserade menyer som är vällagade, nyskapande och där grönsaker är en självklarhet och gärna får vara "huvudråvaran".
Vi söker nu en ny medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Viktigt att du gillar att synas och prata inför gäster då vi alltid presenterar maten och även hjälper till vid servering & kassa under lunch, middagar och andra event.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
• Menyplanering
• Inköp
• Matlagning (kall-och varmkök)
• Egen kontroll
• Servering & portionering
• Representationsmatlagning, event & catering
• Kassa
• Disk & övrigt sedvanligt förekommande arbetsuppgifter i kök
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort
• Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens-, ambitions- & servicenivå
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• "Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande."
• "Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet."
• "Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan."
• "Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet."
• "Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete."
• "Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service"
• "Kollektivavtal ger trygghet"
Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd på dagtid mån-fre men kvällar och helger förekommer.
Har du frågor kontakta köksmästare Björn Ryberg, björn.ryberg@sodexo.com. Din ansökan vill vi ha senast den 2025-06-30 men rekrytering sker löpnade. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Observera att alla medarbetare inom Sodexo behöver genomgå en identitetsvalidering innan anställning.
Välkommen att söka!
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.