Publicerad: 2025-07-21

Konditor med driftsansvar
Bli en nyckelperson i vår konditoriproduktion!
Om oss:
- Linds bageri är ett väletablerat bageri i Östergötland som startade 1925 och i år fyller 100 år!
- Vi bakar dagligen ett brett sortiment av matbröd, kaffebröd, tårtor, bakelser och konditoribitar. Våra kunder finns inom dagligvaruhandel, kommuner, cateringföretag och inte minst våra egna 10 konditorier runt om i Östergötland och Tranås.
- Företaget har vuxit genom åren och har de senaste fem åren dubblats i storlek. Vi är nu 150 stolta medarbetare och 2023 vann vi titeln årets företagare i bageribranchen, något vi är mycket stolta över.
- Vi jobbar under ledstjärnan – Tillsammans skapar vi godare upplevelser!
Om rollen
- Som Driftsansvarig Konditor hos oss får du en ledande roll i produktionen med ansvar för både det dagliga arbetet och den långsiktiga utvecklingen av vårt sortiment och arbetsflöde.
- Du är både en inspirerande ledare och en skicklig konditor med öga för detaljer.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
- Planera, organisera och leda den dagliga produktionen i konditoriet där du är en av ca 8 konditorer på företaget.
- Säkerställa kvalitet, hygien och livsmedelssäkerhet enligt gällande riktlinjer
- Tillsammans med produktionschefen ansvara för personalplanering, schemaläggning och arbetsledning.
- Ansvara för att inköpsplanering för konditoriavdelningen.
- Vara en förebild i arbetsmiljö, hållbarhet och effektivitet
Vi söker dig som
- Har utbildning som konditor och minst 3–5 års erfarenhet i yrket
- Har tidigare erfarenhet av arbetsledning eller annan ansvarsfunktion
- Är kreativ, strukturerad och lösningsorienterad
- Trivs med att leda andra och skapa god laganda
- Talar och skriver svenska
Vi erbjuder
- En spännande och varierande roll i ett företag med höga ambitioner
- Möjlighet att påverka och utveckla sortiment och arbetssätt
- Lön enligt kollektivavtal samt ansvarstillägg, goda anställningsvillkor
- Ett passionerat team med stor yrkesstolthet
Låter det här som din nästa utmaning?
- Välkommen med din ansökan senast 31augusti till Linds Bageri:
- Urval sker löpande.
Kontakta oss för ytterligare information och frågor! Tänk på att det under semestertid kan ta lite längre tid för återkoppling.