Publicerad: 2025-12-02
Souschef & kockar till centrala Lund
Vi söker en souschef och kockar som vill vara med och bygga något unikt från grunden på bästa läge i Lund! Precis bredvid spåren, mittemot kommunhuset ligger nybyggda Posthornet. Här byggs just nu restaurang i en lokal och bageri i en annan lokal, helt från grunden har vi tagit fram ritningarna och utformar inredning tillsammans med inredningsarkitekt.
Vi öppnar under 2026 i april. Vi är en del av Segers Mat, som sedan sex år driver restaurang, catering och konditori i Kabbarp och med catering över hela regionen. Nu tar vi nästa steg – en restaurang och ett bageri i stadsmiljö där hantverket och jordnära elegans och är i centrum.
Rollen
Som kock blir du en nyckelperson i vår satsning. Du ansvarar tillsammans med teamet för att utveckla och driva köket med fokus på kvalitet, smak och hållbarhet, att arbeta operativt i drift för att leverera en smakrikare upplevelse. Rollen innebär ett operativt ansvar.
Rollen
Som souschef blir du en nyckelperson i vår satsning. Du ansvarar tillsammans med kökschef för att utveckla och driva köket med fokus på kvalitet, smak och hållbarhet. Rollen innebär både strategiskt och operativt ansvar:
- Menyutveckling i samspel kökschefen
- Inköp och kontakt med leverantörer
- Kvalitetssäkra maten som produceras, arbeta operativt i drift med kollegor för produktion
- Säkerställa arbetsrutiner, hygien och arbetsmiljö
- Delta aktivt i service och föregå med gott exempel i köket och överbrygga hållbar kommunikation över avdelningarna
Vi söker dig som
- Har flera års erfarenhet som souschef på hög nivå aktiv i drift
- Brinner för nordiska köket, gärna med intresse för örter, grönt, influenser från hela världen och hållbar matlagning
- Är en trygg ledare som kan bygga och utveckla team
- Är strukturerad och affärsmässig, men också kreativ och prestigelös
- Trivs i uppstartsmiljöer där du får påverka och sätta din prägel
Vi erbjuder
- Möjligheten att vara med från start och forma köket i en ny restaurangsatsning
- En arbetsplats där hantverk, stolthet och omtanke genomsyrar allt vi gör
- Nära samarbete med bageri, konditori och cateringverksamhet
- Konkurrenskraftiga villkor och möjlighet att växa med oss på sikt för din egen utveckling
- Du jobbar i ett team om 7-9 fastanställda över avdelningarna
Praktiskt
Tjänsten är heltid med tillträde efter överenskommelse men senast 6/4 - 2026.
Öppettider
Måndag - fredag - lunch samt Onsdag-lördag kväll, alltid stängt söndagar. Antal sittplatser dagtid: 70st antal sittplatser kvällstid: 30-70st
Placering: Lund
Lön: Individuell lönesättning, utifrån erfarenhet
från 30 000 - 38 000kr
Förmåner:
3- månadersschema
Friskvårdsbidrag
👉 Är du vår blivande souschef?
Skicka CV och personligt brev till jobb@segersmat.se
Urval sker löpande.
Ansök via e-post till jobb@segersmat.se