Publicerad: 2024-10-14

Logotyp

Serbisktalande personlig assistent sökes till kvinna i Örebro

Adress

Örebro

Anställning

Heltid

Lönetyp

Fast månads- vecko- eller timlön

Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Talar du dessutom serbiska? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi en personlig assistent tillen kvinna i 35 årsåldern som bor i Örebro. Tjänsten avser en fast schemarad på 45 %. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi söker nu en assistent till en glad kvinna i 35 årsåldern boende i Örebro. Hon behöver vägledning och stöttning i sin vardag, och du som assistent kommer hjälpa och stötta henne i de flesta moment som kan uppkomma i vardagen.

Arbetstid, tjänstgöringsgrad och lön:

Tjänsten avser en fast schemarad på 45%. Arbetspassen är förlagda på eftermiddag/kväll måndag till torsdag varje vecka, och du arbetar i snitt 18 timmar i veckan.

Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde:

1 November, eller enligt överenskommelse.

Vem är du?

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Det är även viktigt att du kan ta egna initiativ och se vad som behöver göras.

För denna tjänst krävs det att du:

  • har goda kunskaper i serbiska

Det är även meriterande om du:

  • har erfarenhet av en liknande roll
Ansök

Redo för nästa steg i karriären?

Hjälp mig hitta jobb

Rekommenderade jobb i Örebro

Populära jobb i Örebro