Publicerad: 2025-03-12

Restaurant Service Manager
Vi söker en stabil, noggrann och ambitiös ledare som vill vara med och bygga BW Gustaf Fröding Hotell’s restaurangverksamhet utifrån satta visioner och mål. Som Restaurant Service Manager kommer du vara en viktig del av den dagliga driften.
Du kommer få möjlighet att vara med och utveckla vårt team inom servering och frukost och skapa en stadig grund för dem att stå på. Du har bra förmåga att lära upp och leda andra genom att vara coachande, inspirerande, och drivande. Du sporras av att se och ge suverän service och du är inte rädd för att hugga i när det behövs.
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen. Vi förväntar oss att du ska ta din roll och ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull och respektfull mot din omgivning. Du kommer tillsammans med Food & Beverage Manager arbeta för att skapa rutiner, göra uppföljningar av bemanningsgrad, vara med under events och bokningar och arbeta med personalen för att skapa en god servicenivå och ett bra gästbemötande.
Som person vet du att resultat, kvalité och bemötande går hand i hand och tar ett självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter och satta deadlines.
Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör vad som krävs för att verksamheten ska uppnå sina mål. Du har en förmåga att hantera flera uppgifter parallellt, prioritera bland dessa och anpassa dig med lätthet till ändrade förutsättningar och omständigheter.
Vi vill att du:
Besitter en god attityd mot både personal och gäster, och har goda kunskaper inom mat och dryck. Du ska sedan tidigare ha mångårig erfarenhet inom restaurangbranschen, och meriterande är om du tidigare arbetat i någon typ av ansvarsroll. Du ska besitta goda ledaregenskaper, och kunna ha många bollar i luften.
Vi söker dig som:
* vill utvecklas som ledare samt har intresse för försäljning, drift och utveckling av restaurangverksamhet
* har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal såväl som skrift.
* har mångårig arbetslivserfarenhet inom restaurangbranschen.
* vi ser gärna att du tidigare har arbetat med ledarskap, eller någon typ av ansvarsroll inom restaurangbranschen
* har du tidigare erfarenhet av arbete i bar är även detta meriterande
* du har förståelse för att denna typ av tjänst innebär att kunna hoppa in och arbeta vid t ex sjukdom i personalen
I arbetet ingår:
* Arbeta i den dagliga driften och leda samt coacha frukost- och serveringspersonal
* Hålla ett gott samarbete med köksavdelningen
* Planera på kort och lång sikt utifrån beläggning, bokningsläge och events tillsammans med F&B Manager
* Tillsammans med F&B Manager och köksansvarig delta i visst menyarbete
* Vara huvudansvarig för en korrekt upplärning av ny personal inom servering och frukost
* Arbeta för att personalen inom servering och frukost efterföljer rutinlistor, satta koncept och håller en god servicenivå
* Delta i rekrytering, schemaläggning och medarbetarsamtal för avdelningarna servering och frukost tillsammans med F&B Manager
* Löpande göra beställningar och inköp för restaurang, bar och frukost tillsammans med F&B Manager och köksansvarig
Tjänsten är tills vidare med en provanställning om 6 månader med tillträde enligt överenskommelse.
Heltid, arbetstiderna är varierande mellan frukost, lunchservering och kvällsservering.
Detta är ej en administrativ tjänst, utan ditt arbete är mest lagd i driften.
Vi är medlemmar i VISITA och tillämpar kollektivavtalsenliga löner.
Vi kommer att göra intervjuer löpande, sista ansökningsdag 11 april. Vi förväntar oss att tillsätta tjänsten inom 1-2 månader.
Ansök via e-post till marie.e.skold@gustaffroding.se